De Royals – Verleiding

De Royals – Verleiding

De Royals
Ella is een overlever: als stripteasedanseres knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ze is vastbesloten niet in de goot terecht te komen. Dan verschijnt Callum Royal, steenrijke vader van vijf onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij zal Ella uit haar armoede verlossen en neemt haar mee naar zijn magistrale landgoed. Bij de Royals wacht Ella echter een ijskoude ontvangst. De jongens moeten niets van haar hebben, maar haat en vurige liefde liggen dicht bij elkaar…

De kaft van het boek straalt een koninklijke sfeer uit. Maar met het koningshuis heeft dit boek weinig te maken. Enkel de rijkdom dat bij de royale levensstijl hoort is aanwezig in het verhaal.
Je kan enkel maar dromen van zo een leven in rijkdom, waarin geld geen rol speelt en waarbij de knapste mannen aan je voeten liggen.

Het boek lijkt bij het begin alle kanten op te zwalpen. Het is niet echt duidelijk waar het boek naartoe wil.
Stilletjes aan wordt duidelijk dat je geen diepgang in de karakters moet zoeken, maar dat je gewoon moet genieten van het verhaal.

Het boek kreeg het label: vanaf 16 jaar/ bevat seksscènes en deze zijn ruimschoots aanwezig in het boek. Of deze allemaal echt nodig zijn, is maar de vraag. Of je dit opwindend vindt is dan ook persoonlijk.

De hoofdstukken zijn kort en eenvoudig te lezen waardoor het geheel entertainend wordt.
Het verhaal eindigt op een cliffhanger waardoor je meteen naar het tweede deel van deze reeks wil pakken.
Dit boek is ook reeds uitgekomen en vraagt om te lezen te worden.

De Royals – Verleiding
Erin Watt
De Fontein
ISBN 9 7890 2614 3144
Leeftijd: 16+
352 pagina’s
Prijs: 15,99 euro


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *